News Flash:

Giulia Anghelescu a refuzat oferta Playboy, dar tot a pozat nud. Cine are imaginile compromitatoare cu vedeta

5 Aprilie 2022
760 Vizualizari | 0 Comentarii
Giulia

Giulia este una dintre cele mai sexy mamici, dar si vedete de la noi din tara. Artista este norocoasa si poate spune ca fentat trecerea timpului cu brio. Desi alte colege de-ale ei mai apar cu cate un rid pe fata, Giulia arata mai bine decat in tinerete.

Vedeta se iubeste de mai bine de 10 ani cu Vlad Huidu si au o familie superba. Vlad i-a permis Giuliei sa faca ce simte ca o implineste si, desi a refuzat oferta Playboy, nu a putut rezista pana la capat tentatiei de a se poza fara inhinitii si fara lenjerie.

Giulia Anghelescu a devenit celebra in perioada in care facea partea trupa Candy. Artista a recunoscut ca la acea vreme a primit oferte de a poza nud in revista Playboy, dar a refuzat categoric. Giulia recunoaste ca la acea vreme i se urcase vedetismul la cap, dar nu a acceptat sa fie pe coperta revistei pentru adulti. Cantareata a declarat ca nu era pregatita sa se dezbrace complet. Giulia a pozat nud la 35 de ani, dar pastreaza imaginile doar pentru ea si sotul ei.

„Nu regret absolut nimic din copilaria mea. Pretuiesc prea mult amintirile cu mine pe scena. Atat cat am putut am fost si un adolescent normal. Am fost la Balul Bobocilor, dar am si cantat. Nu am participat, am si chiulit cand s-a putut. Si toate acestea pentru ca indiferent de situatie, stiam ca trebuie sa invat ca sa arat ca e important si aspectul acesta pentru mine', a declarat Giulia Anghelescu, pentru ego.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)