News Flash:

Boala care nu ii da pace Andreei Mantea. Vedeta si-a invatat baietelul cum sa o salveze in cazul unei tragedii

5 Aprilie 2022
645 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea nu mai are nevoie de prezentari. Vedeta Kanal D a crescut odata cu majoritatea fanilor ei si este obisnuita cu popularitatea de varste fragede. Multi au cunoscut-o pe Andreea Mantea odata cu pictorialul din Playboy, dar cert este ca acum, cariera este cea care vorbeste pentru ea. De ani buni, Mantea a intrat in familia de la Kanal D, acolo unde a avut de prezentat mai multe proiecte, atat singura, cat si cu coprezentator.

Andreea Mantea a fost mereu sincera cu fanii ei si nu a vrut niciodata sa le prezinte o ipostaza perfecta, care nu exista. Vedeta a dat cartile pe fata si a recunoscut ca de ani buni se lupta ca o boala care poate fi doar controlata, nu si tratata. Andreea are interdictie la anumite aliminte si trebuie sa urmeze un regim strict in care ii sunt prescrise nici mai mult, nici mai putin de 10 pastile pe zi. 

”Am o afectiune destul de uratica care nu o sa dea inapoi niciodata, din contra, se dezvolta. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vietii trebuie sa iau 9 pastile pe zi, dimineata si seara, in total 9! 10, iarta-ma. Ma rog sunt 9, ca una provoaca o somnolenta fantastica si pentru mine sunt 9, aia a 10 nu ma mai intereseaza. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, dupa care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea.


”E o lista de alimente care imi e interzisa total, umblu cu acel pen de epinefrina in geanta si din pacate mi-am invatat si copilul sa mi-l administreze. Atat de grav am ajuns pentru ca n-am fost in stare sa ma opresc”, a mai spus Andreea Mantea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)