News Flash:

Gina Pistol se poate retrage linistita din televiziune. Cati bani a adus Smiley in casa anul trecut

16 Iunie 2022
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley este capul familiei, iar acum, de cand a aparut si Josephine in viata lui, cheltuielile s-au majorat. Artistul si iubita lui, Gina Pistol au trebuit sa isi refaca bugetul si sa includa si cheltuielile pentru Josephine. Gina nu a mai prezentat nicio emisiune anul acesta, iar toti banii i-au venit din contractele de publicitate.

In perioada pandemiei, fiecare leu in minus s-a simtit, dar Smiley a stat linistit. Artistul stie ce poate sa ofere la spectacole, iar renumele pe care il are in industrie ii garanteaza multi bani pe cateva minute de cantat. Un impresar de top a dezvaluit pentru playtech.ro, cati bani aduce acasa Smiley.Mai exact, Smiley incaseaza pe 40 de minute de spectacol intre 12.000 si 15.000 de euro la un concert. 

”Toti marii artisti au o adevarata echipa in spate, pentru un show, formata chiar si din zece persoane. Dupa ce scad toate cheltuielile, vedetele mai ajung acasa cu aproximativ 3.500-4.000 de euro. Da, ar fi fost frumos sa ii duca, pe toti, la nevestele lor, dar realitatea este alta. oti marii artisti au o adevarata echipa in spate, pentru realizarea unui show, plus ca trebuie platita chiria spatiului unde areloc spectacolul, lumina, impozite, etc. Dupa ce scad toate aceste cheltuieli, vedetele mai ajung acasa cu aproape 3500-4000 de euro.

Artistul si-a infuriat si mai mult fanii de cand este parinte. Intrebat de zeci de ori cand o va arata pe cea mica, Smiley le-a spus ca atunci cand aceasta isi va face cont de Instagram. De aici si pana la o intreaga dezbatere a mai fost un sigur pas. Fanii s-au impartit in doua tabere. Cei care sunt de acord ca Smiley si Gina vor sa o protejeze pe Josephine si cei care considera ca nu este ok sa faca reclame bazandu-se pe imaginea ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004596 (s)