News Flash:

Gina Pistol implineste azi 41 de ani. Cum a surprins-o Smiley dis-de-dimineata

9 Decembrie 2021
774 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina si Smiley

Gina Pistol este rasfata mereu de Smiley, iar azi, cu atat mai mult. Prezentatoarea implineste 41 de ani si, pana la varsta asta, poate spune ca a realizat tot ce si-a dorit. De departe, cel mai mare vis al Ginei a fost a fost acela de a deveni mama, iar viata a surprins-o chiar anul acesta cu micuta Josephine.

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de cand a venit pe lume fetita lor, Josephine, sunt si mai apropiati. Cu toate acestea, cei doi nu se grabesc sa se casatoreasca, desi toata lumea se intreba cand vor face marele pas.

Pe Instagram, cu ocazia aniversarii de 41 de ani a Ginei si a celei de 9 luni a lui Josephine, Smiley a publicat pe Instagram o fotografie cu „fetele lui” in jurul bradului de Craciun. „Ziua fetelor mele! #9 #gina #josephine”, a scris solistul in descrierea imaginii.
In septembrie 2021, in emisiunea lui, „8, 8 si ceva fix”, Smiley a vorbit despre cel mai frumos cadou pe care i l-a facut Ginei.

„Era prima oara cand isi sarbatorea ziua acasa de cand eram impreuna. Ea tot timpul era la Asia Express. N-am putut niciodata sa-i fac o surpriza…”, a explicat solistul.

„De ziua mea, saracul era stresat pentru ca eu aveam filmari in ziua aia si trebuia sa-mi spal parul, sa na… M-am trezit si Andrei ma intreaba: «Cat mai stai in baie?». Eu eram cu samponul, cu spuma pe par, si i-am zis: «Imediat ies! Dar avem doua bai, de ce trebuie sa ma stresezi pe mine?». El era stresat ca voia sa iasa surpriza frumos. Intr-adevar, a iesit foarte frumos. In living ma astepta un cvartet de coarde. Am plans in toate filmarile”, a povestit Gina Pistol.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004731 (s)