News Flash:

Andra s-a afisat in costum de baie, chiar daca nu a slabit cat si-a propus. Sotia lui Maruta si-a uimit fanii de pe Instagram cu pozele din vacanta

11 August 2021
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Pandemia si-a pus amprenta asupra tuturor intr-un fel sau altul. Victima efectelor pandemiei a fost si Andra care dupa ce nu a mai avut activitate si a inceput sa stea mai mult pe acasa a pus cateva kilograme pe ea.

Andra a recunoscut de multe ori ca este intrebata daca este insarcinata si asta doar din cauza faptului ca nu mai are silueta de alta data. Mamica a doi copii, Andra a incercat sa se mentina in forma cat de mult a putut, doar ca circumstantele nu prea tin cu ea. Sotia lui Maruta a recunoscut ca in timpul pandemiei a petrecut mult timp alaturi de copii si a incercat sa le satisfaca toate poftele, inclusiv cele culinare. Andra a stat mult timp in bucatarie si, ca orice bucatar care se satura gustand, dupa cateva luni de sedentarism profesional, artista s-a trezit cu cateva kilograme in plus.

Andra face sport si deja este constienta ca rezultatele nu apar peste noapte, dar cel mai important este ca se simte bine in propria piele. Artista si-a luat familia si au plecat toti patru in vacanta si, de departe, imaginea in care aceasta apare in costum de baie a adunat cele mai multe aprecieri din partea fanilor. Urmaritorii Andrei o sustin mereu si cred cu tarie in motivatia artistei de a ajunge din nou la dimensiunile de dinaintea pandemiei.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Andra (•andra)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008447 (s)