News Flash:

Lidia Buble le-a dat peste nas rautaciosilor cu un mesaj simplu. ”Luati cu... ”

18 August 2021
575 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble este cunoscuta in mediul online ca fiind artista care nu se fereste sa le dea peste nas celor care o critica pentru aspectul ei fizic. Sunt foarte bine cunoscute episoadele in care artista a fost pusa la zid pentru felul in care arata nasul ei, asa ca acum a decis sa le spuna tuturor cat de mult ii pasa despre parerile lor.

Lidia Buble a plecat sa se rasfete in Ibiza si posteaza imagini care ii fac pe toti sa viseze cu ochii deschisi la o vacanta. Pana acum, Lidia s-a pozat doar singura, semn ca nu a plecat cu iubitul lui. Lidia nu s-a abtinut si le-a transmis un mesaj din vacanta tuturor celor care arunca cu replici acide la adresa ei: ”Luati cu nas!”. Mesajul ii viza clar pe toti cei care au criticat-o de-a lungul timpului pentru aspectul nasului sau pentru faptul ca nu vrea sa recurga la operatii pentru a-l micsora.

Din toamna, Lidia Buble va fi prezenta in fata fanilor ei in aventura Asia Express. „Stiu ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa va povestesc despre aventura mea in Asia Express. Tot ce pot sa va spun este ca a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele si efectiv as repeta-o oricand. Prea multe nu vreau sa va dezvalui pentru ca vreau sa vedeti la televizor tot ce s-a intamplat. Ar fi si pacat sa stric toata bucuria asta. Tot ce pot sa va spun este ca trebuie neaparat sa urmariti sezonul asta. O sa va distrati si o sa savurati din plin fiecare moment. O sa fie pentru prima data cand o sa aveti ocazia sa exact asa cum sunt eu, dincolo de televizor, dincolo de camera video, dincolo de piesele pe care le lansez in fiecare an.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004871 (s)