News Flash:

Jador, criticat dupa ce a rupt o bancnota de 100 de lei in fata fanilor. Ce a avut de spus manelistul in apararea lui?

18 August 2021
675 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Fara doar si poate, Jador este unul dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul romanesc. Manelistul i-a cucerit pe toti cu piesele lui, dar si cu stilul lui. Jador nu s-a ferit niciodata sa isi spuna povestea, iar fanii lui stiu ca aceasta nu a avut cea mai fericita copilarie.

Jador si-a pus fanii in cap fara sa vrea. Manelistul a inceput sa isi reia concertele si a revenit la stilul de viata de dinainte de pandemie. In weekend, acesta a avut o cantare, dar lucrurile nu au mers chiar ca la carte. In timpul momentului artistic, Jador a rupt o bancnota de 100 de lei in fata fanilor, iar intreg momentul s-a viralizat instant. Fanii lui Jador s-au simtit jigniti de gestul acestuia, mai ales ca nu au inteles ca a vrut sa transmita manelistul facand asta. Videoclipurile din online au ajuns si la Jador care a vrut sa ii lamureasca pe toti printr-o postare pe Instagram.

”Oameni buni, am văzut foarte multe tik tokuri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus ca nu vreau sa mai cant pentru bani. Am rupt chiar 100 de lei pentru ca cineva insista foarte mult cu bani, nu ma lasa in pace, nu ma lasa sa cant si sa-mi fac programul. I-a luat un copil banutii si i-am dat tot ce mai aveam in buzunar, la copiii care mă ascultau, care erau cu parintii. Ce voiam sa zic e ca nu am ajuns si ca n-o sa ma gandesc niciodata in viata mea ca am ajuns. Eu am refuzat banii respectivi pentru ca toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai danseaza asa cum se facea odata. Nu stiu cum sa va zic, eu cant de cand eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu statea cu telefonul pe tine.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008924 (s)