News Flash:

Vladuta Lupau, luata la rost de fanii de pe internet. ”Altii nu au ce manca si tu...”

18 August 2021
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Vladuta Lupau este una dintre cele mai cautate artiste pentru evenimente, iar asta nu face decat sa rotunjeasca cifrele din conturile brunetei. Recent, artista si-a pus fanii in cap cu un singur videoclip la care a primit zeci de critici.

Vladuta Lupau tine legatura cu fanii ei pe toate canalele de comunicare, de la Instagram, Facebook si pana la TikTok. Artista posteaza mai mereu videoclipuri amuzante, doar ca de cele mai multe ori, amuzamentul afisat in conditiile de lux in care traieste nu este mereu pe placul fanilor. Este si cazul unui videoclip postat recent in care aceasta schimba masini de lux ca pe sosete.

Fanii Vladutei s-au activat imediat si au inceput sa o traga la raspundere pe aceasta, spunandu-i ca mai bine ar pune ar pune mana pe gramatica inainte sa se laude cu tot luxul in online. Altii au tinut sa ii reaminteasca acesteia ca in timp ce ea trece de la o masina de zeci de mii de euro la alta, sunt oameni care nu au ce manca. Vladuta nu a stat sa dea replica fiecaruia in parte, dar s-a aparat spunand ca a fost o simpla gluma.

 

•vladutal

Zic și io’ :))) voi ce ziceti? ????????????‍♀️ ##vladutalupau

♬ sunet original - Vlăduța Lupău
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006379 (s)