News Flash:

Ce pofte de gravida are Nicole Cherry? Artista cauta disperata retete in randul fanilor

18 August 2021
603 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry se apropie cu pasi repezi de marele moment in care va deveni mamica full-time. Artista si-a uimit fanii atunci cand a facut marele anunt, dar acum toata lumea s-a acomodat cu ideea si urmaritorii sunt curiosi sa tina pasul cu noutatile din viata Ciresicai. 

Nicole Cherry este din ce in ce mai entuziasmata ca va deveni mamica. Artista va naste o fetita fix in perioada in care este si ziua ei, deci vor fi pereche perfecta de mama-fiica, mai ales ca vor fi si in aceeasi zodie. Pana acum, sarcina nu a impiedicat-o pe Nicole sa faca activitatile obisnuite, ba chiar a fost si la o prezentare de moda cu hainele create de ea. Sarcina avanseaza, asa ca Ciresica incepe sa se confrunte deja cu primele pofte despre care a vorbit deschis cu fanii de pe Instagram. 

”In seara asta vreau sa pregatesc un burger de pui. Daca aveti retete pe care le-ati incercat si vi se par wow, chiar vreau. Un fel de a marina carnea, ceva interesant, chiar vreau sa-l fac eu, eu cu manutele mele. A fost o pofta, asa ca o sa indeplinim pofta acestui copil ca sa fie bine.”, a spus Nicole pe stories.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008205 (s)