News Flash:

Sotul Andreei Tonciu, amenintari directe la adresa lui CRBL. „Ne vedem acasa, nea Caisa”

25 Ianuarie 2022
410 Vizualizari | 0 Comentarii
CRBL

Spiritele s-au incins mai mult ca niciodata la Survivor. Competitia de abia are la activ cateva emisiuni si deja concurentii se cearta mai aprig ca niciodata. Se pare ca Andreea Tonciu nu sta prea mult pe ganduri inainte de a spune ceea ce o deranjeaza, iar asta i-a adus antipatia multor colegi, inclusiv pe cea a lui CRBL si pe cea a Laurei Giurcanu.

Intr-o competitie atat de dura precum Survivor, puterile sunt testate la maxim, atat cele fizice, cat si cele psihice. Nu toata lumea este obisnuita sa faca fata unei asemnea presiuni, iar cei care au cedat au inceput deja sa plece acasa. Andreea Tonciu este una dintre cele mai vocale concurente si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Asta i-a cam suparat pe colegii ei care au reactionat imediat. Laura Giurcanu a pus-o imediat la punct pe Andreea dupa ce a spus despre ea ca este mult prea intima cu TJ Miles, desi are iubit acasa. La randul lui, nici CRBL nu a stat prea mult pe ganduri si a injurat-o pe Tonciu, fapt care l-a deranjat enorm pe sotul acesteia. Niculescu a pus imediat mana pe telefon si a postat un mesaj in care i-a declarat lui CRBL razboi ca intre barbati. 

”Nu isi e rusine sa vorbesti numai cu p***a? Arata-ti barbatia prin altceva, nu injurandu-mi sotia. Nu te gandesti ca ai si tu o fetita si poate o sa fie injurata la randul ei de barbati in viitor? Nu ai pic de demnitate in tine daca ai ajuns sa injuri femei intr-o competitie in care barbatii ar trebui sa aiba grija de ele, pentru ca sunt mai slabe ca voi”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.


”Arata-ti barbatia cu mine, nu cu sotia mea! Jalnic, atat am de spus in legatura cu ”barbatii” din ziua de azi, in special domnul CRBL care mai are putin si ia femeile la bataie. Noroc ca mai sunt reguli in acea emisiune, ca daca nu, nu cred ca mai avea mult si ajungea sa dea si in ea. Dezamagit de atittudinea acestui ”domn” nea Caisa. Ne vedem curand nea Caisa”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006177 (s)