News Flash:

Eveniment dedicat comunității UEFA Alumni, la București

FRF găzduiește la sfârșitul săptămânii UEFA Academy Summit

20 Septembrie 2023
170 Vizualizari | 0 Comentarii

Federația Română de Fotbal (FRF) va găzdui vineri și sâmbătă UEFA Academy Summit la Hotelul Marriott din București, un eveniment special dedicat absolvenților cursurilor UEFA Academy. Potrivit informațiilor furnizate de site-ul oficial al FRF, peste 300 de invitați vor participa la activitățile desfășurate pe parcursul celor două zile, printre care se numără și foști fotbaliști notabili precum Sami Khedira, Stilian Petrov și Răzvan Raț. Aceștia vor lua parte la conferințe care abordează subiecte precum viitorul fotbalului, buna guvernanță și schimbările din industria fotbalistică, dar și la sesiuni de networking, unde vor avea ocazia să interacționeze cu alți absolvenți ai cursurilor UEFA Academy.

Una dintre zilele summit-ului va fi dedicată în întregime prezentărilor și workshop-urilor susținute de experți în domeniul sportului și tehnologiilor care au influențat acest sector în ultimii ani. Tema generală a evenimentului este "Împreună," iar acest summit oferă o oportunitate unică de a aduna sub același acoperiș o parte din cei peste 3.000 de absolvenți ai programelor educaționale UEFA Academy, care provin din diverse domenii conexe fotbalului.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a subliniat că summit-ul reprezintă o ocazie importantă de a descoperi tendințele emergente din lumea fotbalului.„În ultimii ani, Federația Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educației, cu scopul de a avea impact în creșterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăța mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar și de a interacționa cu absolvenți din toate colțurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educațional entuziasmant”, a precizat Burleanu.

Este prima dată când se organizează un astfel de eveniment dedicat comunității UEFA Alumni, fiind o inițiativă realizată în colaborare cu UEFA Academy și UEFA Academy Alumni Board, cu sprijinul Federației Române de Fotbal. În cadrul evenimentului, va fi anunțată și noua componență a UEFA Academy Alumni Board, care a fost aleasă prin votul absolvenților UEFA Academy.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)