News Flash:

Ajutor medical pentru cei afectați de bombardamente

Franţa va trimite un al doilea portelicopter în zona de coastă a Fâşiei Gaza

3 Noiembrie 2023
211 Vizualizari | 0 Comentarii

Franța va trimite un al doilea portelicoper în zona de coastă a Fâșiei Gaza pentru a asigura asistență medicală persoanelor afectate de bombardamentele din această zonă asediată, conform informațiilor furnizate de agenția Reuters.

Parisul a deja trimis portavionul „Tonnerre” în estul Mării Mediterane, descriind această mișcare drept o misiune de sprijin pentru spitalele din Gaza. Egiptul a început să primească, săptămâna aceasta, un număr limitat de răniți care traversează frontiera din Gaza.

Cu toate acestea, nu este clar care va fi exact rolul navelor în regiune, deoarece acestea sunt prea mici pentru a funcționa ca spitale de campanie pentru numărul mare de răniți care sosesc din Gaza.

Ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, a declarat că portelicoperul Dixmude se îndreaptă către Fâșia Gaza și este echipat pentru a fi transformat într-o navă-spital.

O sursă din armata franceză a explicat că „Tonnerre”, care dispune de aproximativ 60 de paturi și două săli de operație, ar putea fi folosit doar temporar și ca sprijin pentru un spital mai mare de pe uscat.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007025 (s)