News Flash:

SUA își face griji!

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin:„Suntem îngrijoraţi de o posibilă intensificare” a conflictului din Israel şi Fâşia Gaza

23 Octombrie 2023
180 Vizualizari | 0 Comentarii

Administrația SUA este preocupată cu privire la potențiala intensificare a conflictului actual din Israel și Fâșia Gaza, cu posibile repercusiuni asupra altor state din regiune, a declarat secretarul american al apărării, Lloyd Austin, într-un interviu acordat postului de televiziune ABC, conform agenției de știri EFE.

„Suntem îngrijoraţi de o posibilă intensificare”, a declarat înaltul oficial american. Lloyd a menționat că guvernul său a observat o creștere a atacurilor împotriva trupelor și cetățenilor americani din regiune. „De aceea vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că trupele noastre sunt în poziţia corectă, că sunt protejate şi că avem capacitatea de a răspunde”, a precizat el.

Secretarul de stat Antony Blinken a subliniat aceste îngrijorări, precizând că Statele Unite iau toate măsurile necesare pentru a proteja personalul lor de eventualele atacuri din partea Iranului sau a aliaților săi și sunt pregătite să răspundă, dacă este necesar.

„Nu este ceea ce căutăm, nu este ceea ce ne dorim, dar vom fi pregătiţi”, a transmis Blinken.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004579 (s)