News Flash:

Un nou tehnician a venit în Bănie

Noul antrenor al echipei de fotbal FC U Craiova este italianul Giovanni Costantino

18 Octombrie 2023
146 Vizualizari | 0 Comentarii

Clubul FC U Craiova a anunțat pe pagina sa de Facebook numirea italianului Giovanni Costantino în calitate de noul antrenor al echipei de fotbal. Giovanni Costantino, în vârstă de 39 de ani, și-a început cariera la o echipă de juniori a clubului finlandez FC Futura. Ulterior, el a ocupat funcția de secund la echipele antrenate de Marco Rossi la Honved și la naționala Ungariei, a fost secund la Dunajska Streda și a deținut rolul de antrenor principal la MTK Budapesta, Casarano și Agia Napa (Cipru), pe care a preluat-o în septembrie.

Prezentarea oficială a noului antrenor va avea loc în cursul zilei de miercuri, conform anunțului făcut de clubul din Craiova.

FC U Craiova a făcut schimbări în conducerea tehnică după numai câteva săptămâni de la numirea antrenorului portughez Joao Janeiro, care a fost demis pe 21 iunie, la scurt timp după ce începuse activitatea la echipă pe 3 iunie. La începutul sezonului, echipa a fost pregătită de interimarul Florin Drăgan, iar ulterior de Nicolae Dică (etapele 2-7). După demiterea lui Dică, Florin Drăgan a revenit ca antrenor interimar. Pe 21 septembrie, Paul Răducan a fost numit antrenor principal, semnând un contract valabil până pe 30 iunie 2024.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006562 (s)