News Flash:

Ce mesaj i-a transmis Zelenski jurnalistei care a afisat un mesaj contra Putin in timpul jurnalului de stiri

16 Martie 2022
593 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

O jurnalista a intrat in direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-razboi. Inainte de acest gest, aceasta a inregistrat si un mesaj video, ajuns ulterior in mediul online. Femeia a intrat in direct cu o pancarta pe care scria: „Nu credeti propaganda. Te mint aici'.
Dupa ce jurnalista a aparut in fata intregii tari cu pancarta „Nu credeti propaganda. Te mint aici', tot mai multe persoane au scris despre ea ca este eroina. Chiar si presedintele Zelenski a decis sa ii transmita un mesaj de multumire Marinei Ovsiannikova.

Marina Ovsiannikova si-a riscat literalmente libertatea, daca nu chiar viata, cand a intrat in direct luni seara in cel mai urmarit buletin de stiri din Rusia cu pancarta care critica ofensiva militara rusa din Ucraina si devoala cenzura dura a presei din tara sa.
Mesajul de pe pancarta:
NOWAR (Fara razboi)
Остановите войну, не верьте пропаганде, здесь вам врут.
(Opriti razboiul, nu credeti propaganda, aici esti mintit)
RUSSIANS A9AINST WAR (Rusii impotriva razboiului)

„Sunt recunoscator acelor rusi care nu inceteaza sa incerce sa transmita adevarul, care lupta impotriva dezinformarii si spun fapte reale prietenilor si familiilor lor, si personal acelei femei care a mers in studioul Channel 1 cu o pancarta anti-razboi', a spus presedintele Ucrainei.

Marina Ovsiannikova, in varsta de 43 de ani, este redactor la Pervii Kanal (Canal 1), televiziune controlata de Kremlin. Ea a fost arestata de politie dupa actiunea sa din studiourile din Ostankino, Moscova. Jurnalista este tinuta intr-un loc de detentie nedezvaluit, fara acces la un consilier juridic, scrie Daily Mail. Sustinatorii lui Putin au cerut ca Ovsiannikova sa fie inchisa pentru zece ani, dar o noua lege introdusa de Kremlin pentru a pedepsi „diseminarea publica de informatii false” despre fortele armate ale Rusiei ar putea sa o trimita la inchisoare pentru 15 an

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007450 (s)