News Flash:

Cum arata si cum se simte Viorel Lis dupa ce a suferit un preinfarct. „E fericit ca mai este printre noi”

15 Martie 2022
320 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Lis

Fostul primar al Capitalei a fost operat de urgenta duminica dimineata si i s-a montat un stent la inima. Viorel Lis, in varsta de 77 de ani, a fost mult timp internat la terapie intensiva si a fost supravegheat de medici.

Viorel Lis nu a trecut prin cea mai buna perioada a lui. Fostul edil al Capitalei inca se mai confrunta cu probleme serioase de sanatate si se pare ca acum situatia s-a agravat. Lis a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde medicii s-au asigurat ca il supravegheaza corespunzator. Dupa ce s-a operat, medicii au decis ca este timpul ca fostul edil sa se duca acasa, acolo unde Oana se va ocupa de el.

Viorel Lis a fost externat, la o saptamana de cand acesta a facut preinfarct si a fost operat de urgenta la inima. Medicii i-au montat fostului primar un stent si, din fericire, Viorel Lis se simte excelent.

„Motanul meu cu 9 vieti…s-a intors acasa…slabit, dar fericit ca mai e printre noi! Multumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viata! Viata e o lupta pana in ultima clipa si uneori platim cu lacrimi…momentele de fericire si liniste! Multumesc si voua pentru sustinere!', a transmis Oana Lis.

„El isi doreste sa traiasca, ma iubeste prea mult ca sa ma lase. A iesit din Terapia Intensiva. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot raul a fost raul cel mai mic. La inceput vorbea mai greu, pentru ca e normal, dupa interventie, de la pastile nu prea te intelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta. Sunt multumita ca e pe maini bune si pot sa stau linistita, cat de cat, in situatia respectiva. Probabil ca si binele pe care l-a facut in viata se intoarce', a dezvaluit Oana Lis intr-un interviu la Antena Stars ieri.

„Este varsta… toate afectiunile. Nu ma pricep, sincer iti spun. Faptul ca e ceva ce eu nu pot controla, adica nu depinde de mine… ce tratament, ce se poate intampla, nu pot face nimic. Nimeni nu stie', a mai adaugat sotia lui Viorel Lis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008010 (s)