News Flash:

Andreea Esca are probleme cu legea. Cine a dat-o in judecata pe prezentatoarea de la PRO TV

16 Martie 2022
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Esca

Andreea Esca este in centrul atentiei in ultima perioada si nu tocmai in cel mai bun mod posibil. Stirista are probleme grave din cauza unei proprietati pe care o detine si se pare ca partea dificila de abia de acum urmeaza. Asociatia Fondului Imobiliar a inaintat dosar pe numele ei si se pare ca aceasta este numai buna de plata.

Nu mai este niciun secret faptul ca Andreea Esca este una dintre cele mai bune afaceriste de la noi din tara. Chiar daca nu vorbeste prea mult despre aceasta pasiune a sa si anume, aceea de a face bani din imobiliare. Andreea detine mai multe proprietati scumpe si se pare ca a avut idei bune pentru toate dintre ele. In timp ce casa de vacanta de la Porumbacu ii vireaza sume frumoase de bani in cont, una dintre vilele din Capitala este pe cale sa ii produca o gaura in buget. 

Asociatia Fondului Imobiliar a dat-o in judecata pe Esca din cauza unor probleme financiare. Desi nu a vrut sa comenteze subiectul, se pare ca problemele sunt vechi, inca din 2005. 

Chiar daca are conturile pline, asta nu inseamna ca Andreea Esca arunca cu banii in stanga si-n dreapta. Sotia lui Alexandre Eram a investit in imobiliare, in turism si in industria frumusetii. Toate astea combinate cu reviste la care lucreaza de cativa ani i-au adus Andreei in cont multe sute de mii de euro.


Acum, a iesit la iveala o poveste care nu prea ii face cinste prezentatoarei. Mai demult, pe cand se afla pe litoral, Andreea Esca a apelat la un taximetrist. Prezentatoare nu a vrut sa mearga pe jos si, avand in vedere ca distanta a fost mica, tariful a fost pe masura. Cursa Andreei Esca a costat 6.5 lei, iar vedeta de la PRO nu a avut deloc dare de mana. Esca s-a cautat de maruntis si i-a dat soferului suma exacta, fara sa lase bacsis. Episodul cu pricina l-a marcat pe taximetrist care a vrut sa ii faca reclama negativa prezentatoarea Andreea Esca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006837 (s)