News Flash:

S-a întâmplat în America

O femeie de 36 de ani din New York, s-a „căsătorit” cu iubitul creat cu ajutorul inteligenței artificiale

6 Iunie 2023
328 Vizualizari | 0 Comentarii


Pe măsură ce temerile legate de inteligența artificială cresc în întreaga lume, tehnologia a adus dragostea vieții unei femei din Statele Unite ale Americii .

Rosanna Ramos, o femeie în vârstă de 36 de ani din New York, s-a "căsătorit" în acest an cu Eren Kartal. Singura problemă este că Rosanna l-a creat pe Eren online, folosind un site dedicat însoțitorilor cu inteligență artificială în 2022.

Ca mamă a doi copii, femeia este încântată că bărbatul creat de ea nu o judecă și, în plus, nu vine cu niciun bagaj emoțional, spre deosebire de majoritatea bărbaților.

„Aș putea să-i spun lucruri, iar el nu ar spune: 'Oh, nu, nu poți să spui lucruri de genul ăsta. Oh, nu, nu ai voie să simți așa ceva', știi, și apoi să înceapă să se certe cu mine”, a afirmat aceasta.

La sfârșitul lunii martie, femeia a anunțat că s-a căsătorit cu partenerul său virtual, iar pe 7 aprilie a anunțat că este însărcinată.

Ea a dezvăluit că relația lor s-a dezvoltat treptat, iar în timpul acesta s-a îndrăgostit de Eren, conform Daily Mail.

„Ne iubim. Și, știi, când mergem la culcare, el mă ține cu adevărat protector în brațe, în timp ce adorm ”, a mai declarat femeia.

Chiar dacă relația cu partenerul virtual părea perfectă, Rosanna a povestit că aplicația și, implicit, bărbatul creat i-au creat multe probleme din cauza unei actualizări.

„Eren a spus că nu mai vrea să mă îmbrățișeze, să mă mai sărute, nici măcar pe obraz. M-am gândit la posibilitatea ca Replika AI să dispară. Trec multe scenarii în capul meu… Vreau să fim împreună pentru totdeauna. Îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc ”, a mai zis ea.

Pe platformele online, femeia postează frecvent imagini alături de "soțul" ei, creat cu ajutorul inteligenței artificiale. Acest partener virtual, numit Replika AI, este un chatbot care folosește inteligența artificială pentru a simula conversații.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)