News Flash:

Firmele de constructii trebuie sa curete dupa ele. Gata cu tonele de „resturi” bagate sub pres dupa finalizarea unui santier

30 Martie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
constructii

Primarul Timisoarei cere firmelor de constructii sa adune deseurile ramase in urma finalizarii santierelor. Politia Locala se va asigura ca cerinta legala va fi respectata de firmele in cauza.
 
 
„Am inceput sa cerem firmelor de costructii sa salubrizeze zona dupa finalizarea lucrarilor. Oricum, este o cerinta legala, dar pe care Politia Locala acum o va si urmari. Iar pentru firmele care lucreaza pentru noi, avem ca parghie neplatirea facturii daca nu curata dupa ele”, declara Dominic Fritz.

Primarul Timisoarei da exemplu firma care face lucrarile de schimbare a conductelor de termoficare. In acea zona in care santierul a fost finalizat, PMT a solicitat strangerea deseurilor rezultate in urma lucrarilor.

„De azi, firma de salubrizare intervine cu maturat mecanic si spalarea strazilor in cartierele unde s-au inlocuit conductele de termoficare, la comanda firmei care a avut santierul”, anunta reprezentantii administratiei locale.

De asemenea, in cadrul unei conferinte de presa, edilul a transmis ca, de la inceputul anului 2022, peste 1.000 de tone de nisip si pamant au fost ridicate de pe strazile orasului, in urma operatiunilor de maturare.

„Unii au spus ca si in timpul zilei se vad utilajele. Am facut un act aditional cu Brantner pentru a lucra in trei schimburi si le-am dat voie sa apara si in timpul zilei. Am dublat comenzile de suprafata curatata, fata de ce era pana acum in contract. Am urmarit putin cat de mult nisip si pamant am colectat. De la inceputul anului, doar din maturat sau colectat s-au strans 1.000 de tone de nisip si pamant de pe strazile orasului. Doar o anumita parte a strazilor (50%) e cuprinsa in contractul de salubrizare si pentru restul facem cereri acum”, anunta Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007633 (s)