News Flash:

Inghesuiala la TimPark. Proprietarii masinilor ce parcheaza in zonele rezidentiale nu vor fi sanctionati pana in 22 aprilie

30 Martie 2022
284 Vizualizari | 0 Comentarii
locuri de parcare

Ca urmare a numarului mare de solicitari pentru eliberarea abonamentelor de tip Rezidential, in perioada 1-22 aprilie, nu vor fi sanctionati proprietarii autovehiculelor ce parcheaza in zonele rezidentiale.
 
 
Serviciul Public pentru Administrarea Parcarilor din Municipiul Timisoara-Timpark anunta ca din cauza numarului mare de solicitari pentru eliberarea abonamentelor de tip Rezidential, in perioada 1-22 aprilie 2022, proprietarii autovehiculelor ce parcheaza in zonele rezidentiale nu vor fi sanctionati.

Abonamentul de tip „Rezident” se emite la casieria Serviciului Timpark doar persoanelor fizice care au domiciliul in Municipiul Timisoara, respectiv fac dovada ca detin in proprietate autovehiculul pentru care solicita acest abonament.

Eliberarea lui se face in baza cartii de identitate a proprietarului si a certificatului de inmatriculare al autovehiculului, cu inspectia tehnica periodica valabila. In cazul autovehiculelor detinute in comun de catre soti, se va prezenta si certificatul de casatorie, daca solicitantul acestui abonament nu este inscris ca si proprietar in certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

Mai pot beneficia de acest tip de abonament si persoanele fizice care fac dovada ca locuiesc in interiorul unei zone Timpark si au inscrisa in actul de identitate mentiunea privind stabilirea resedintei (fosta viza de flotant) la respectiva adresa.

Atentie! Abonamentul de tip Rezident se poate elibera pentru un singur autovehicul de persoana si nu asigura rezervarea unui loc de parcare.

Casieriile Timpark functioneaza de luni pana vineri, intre orele 8-20. Abonamentele de parcare valabile pentru Zona Rosie, Galbena, Albastra (nerezidentiale) si cele de tip Combinat pot fi achizitionate si online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)