News Flash:

Controale ale politistilor din Timisoara si amenzi pentru motociclisti si pentru cei cu ATV-uri care tureaza motoarele si fac drifturi

23 August 2021
400 Vizualizari | 0 Comentarii
atv

Controale ale politistilor locali si jandarmilor, in weekend, la Timisoara, pentru depistarea motociclistilor si a celor cu ATV-uri care deranjeaza linistea publica.
Controalele au fost organizate in noaptea de sambata spre duminica, pe toata raza orasului. La verificari au participat politisti locali, dar si Jandarmi de la IJJ Timis, care i-au vizat pe cei care tulbura linistea publica in oras. Oamenii legii au avut in vedere localurile care dau muzica prea tare, dar si motociclistii si cei cu ATV-uri, care ambaleaza motoarele si fac drifturi.

Actiunea a fost organizata ca urmare a reclamatiilor numeroase facute de cetateni pe aceste teme.

„Au fost verificate 20 de societati comerciale, din care cinci au fost sanctionate pentru nerespectarea prevederilor privind nivelul de zgomot, dar si pentru nerespectarea legislatiei privind exercitiile comerciale, iar cinci conducatori de motociclete sau autovehicule care s-au distrat turand motoarele au fost de asemenea sanctionati. Valoarea celor 26 de sanctiuni aplicate se ridica la 16170 lei. Numai luna aceasta au fost inregistrate un numar de 33 sesizari de la cetateni pe linia tulburarii linistii publice pe timp de noapte de catre firme sau persoane fizice care au dat muzica prea tare ori au turat motoarele pe strazile orasului”, transmit politistii locali din Timisoara.

Oamenii legii spun ca vor organiza astfel de actiuni si in perioada urmatoare, iar amenzile date vor fi drastice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004462 (s)