News Flash:

S-a calificat în play-off-ul Conference League

Farul va juca împotriva celor de la HJK Helsinki, pentru un loc în grupele Conference League

24 August 2023
199 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipa de fotbal Farul Constanța a reușit să se califice în play-off-ul Conference League, unde se va confrunta cu echipa HJK Helsinki. Înainte de a veni în România pentru prima manșă, care va avea loc în Ovidiu, Finlandezii nu au întâmpinat dificultăți în campionat, obținând o victorie cu scorul de 3-1 într-un meci desfășurat duminică, reușind să marcheze trei goluri în doar 6 minute.

Farul Constanța a fost prima echipă din România care a ajuns în play-off-ul Conference League în acest sezon. Echipa campioană a României a reușit să se califice după ce a învins echipa Flora Tallinn cu un scor general de 5-0.

În meciul retur din mijlocul săptămânii, echipa condusă de Gică Hagi a învins cu 2-0 în deplasare, golurile fiind marcate de Rivaldinho și Budescu. Golul lui Budescu a fost o adevărată bijuterie și a fost considerat unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale începutului de sezon din Europa.

În continuare, pentru a obține un loc în grupele Conference League, Farul se va confrunta cu echipa HJK Helsinki, care a fost învinsă în Europa League de echipa FK Qarabag. Meciul dintre Farul și Helsinki va avea loc joi, începând cu ora 20:00, la Ovidiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005725 (s)