News Flash:

Stadionul „Emilian Pavel” din Ghiroda a fost omologat pentru meciuri din Liga a II-a la fotbal

CSC Dumbrăviţa va juca la Ghiroda meciurile cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CS Tunari

22 August 2023
181 Vizualizari | 0 Comentarii


Stadionul „Emilian Pavel” din Ghiroda a primit aprobarea pentru a găzdui meciuri din Liga a II-a de fotbal. CSC Dumbrăvița, singura echipă din județul Timiș care evoluează în această divizie, va beneficia de această locație pentru două partide. Acestea sunt confruntările cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, programată pentru sâmbătă la ora 11, în cadrul etapei a 4-a, și cu CS Tunari, care va avea loc pe 16 septembrie, în etapa a 6-a.

„Datorită infrastructurii foarte bune de care clubul nostru beneficiază, stadionul din Ghiroda a fost omologat pentru disputarea meciurilor de Liga 2 ale echipei CSC Dumbrăviţa. Astfel, ne bucurăm că putem ajuta şi putem oferi sprijinul vecinilor noştri, care îşi vor disputa două partide de acasă pe Arena Emilian Pavel. Credem într-o înţelegere bună şi încurajăm sprijinul între cluburile din Timiş, în special când e nevoie de ajutor!”, se precizează într-un comunicat al grupării CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

CSC Dumbrăvița a realizat în curând lucrări de drenaj la terenul său de joc, însă în prezent suprafața de joc prezintă daune.

„Mutarea temporară a jocurilor de acasă la Ghiroda a fost o decizie dificilă dar necesară, pentru a da timp suficient suprafeței de joc de la stadionul „Ștefan Dobay” să se refacă în întregime după lucrările desfășurate pe parcursul acestei veri. Vă amintim, în ultimele luni s-a montat un sistem de drenaj și unul de irigare automatizata, iar în plus s-au realizat însămânțări, fertilizări, tratamente fitosanitare, carotări, nisipări și aerări la nivelul gazonului. În cel mai scurt timp, stadionul <<Ștefan Dobay>> va beneficia de o suprafață de joc foarte bună.

În condițiile în care stadionul <> nu dispune de un sector separat dedicat abonaților, nu le vom putea garanta locul pe stadion posesorilor de abonament. Vă asigurăm însă că vom găsi, în perioada următoare, o modalitate de compensare a abonaților pentru acest inconvenient. Pe această cale, le recomandăm tuturor dumbrăvițenilor să vină din timp la meci, deoarece e foarte probabil ca interesul să fie mare și în rândul locuitorilor din Ghiroda”, se precizează într-un mesaj al grupării CSC Dumbrăviţa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)