News Flash:

Expoziție cu peste 100 de navomodele, în Iulius Town Timișoara. Vino să vezi macheta Titanicului, nave asamblate în sticlă și alte ambarcațiuni inedite!

4 Aprilie 2024
147 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Expozitie Navomodele 1

 Un univers spectaculos, unde pasionații de navomodelism pot descoperi peste 100 de machete cu nave istorice și moderne, s-a instalat în piațeta Intersport din Iulius Town Timișoara. Accesul în cadrul expoziției este gratuit, iar aici vor putea fi admirate mai multe reproduceri ale unor nave, precum: Pelicanul – simbol al Timișoarei, Titanicul, o machetă a Royal Navy Base, Diorama Military Base, bărci medievale, nave construite în sticlă, dar și nave cargo și alte modele interesante.

Până pe 7 aprilie 2024, iubitorii de navomodelism sunt așteptați să se bucure de peste 100 de machete cu nave reprezentative. De la nave istorice, până la modernele vapoare de croazieră, fiecare machetă este o mică capodoperă în sine, reflectând pasiunea și abilitățile extraordinare ale creatorilor lor. Cu o varietate impresionantă de modele, de la cele clasice până la cele contemporane, expoziția oferă o călătorie fascinantă în lumea maritimă în miniatură.

Accesul în cadrul expoziției este gratuit. Machetele sunt construite manual de Nebancea Alin, un nume recunoscut în lumea sportului mondial al navomodelismului și membru al C.S.M. Timișoara, dar și de talentații sportivi din club.

Navomodelismul nu este doar o simplă pasiune, ci și o artă care presupune confecționarea meticuloasă a machetelor la scară de ambarcațiuni și instalații navale. În cadrul acestei expoziții, vizitatorii vor putea admira detaliile impresionante și munca de precizie care stă în spatele fiecărei machete expuse.

Vino în Iulius Town și descoperă expoziția de navomodele!

Galerie Foto

Iulius_Town_Expozitie_Navomodele_2_
reprezentative
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006639 (s)