News Flash:

Invitație la concert!

Astăzi, 25 martie, Opera Naţională Română din Timişoara va fi gazda concertului “Un copac cu fl ori”, susţinut de Ştefan Hruşcă

25 Martie 2024
138 Vizualizari | 0 Comentarii

Astăzi, 25 martie, de la ora 20:00, Opera Naţională Română din Timişoara va găzdui concertul intitulat "Un copac cu flori", susţinut de celebrul cantautor Ştefan Hruşcă. Acesta revine în România la început de primăvară pentru turneul cu numele evocator "Un copac cu flori", unde va interpreta cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul său într-o serie de concerte menite să reînvie spiritul Cenaclului Flacăra.

Dacă vă aminteți cu emoție de "Nunta de flori", vă este dor de "Fostele iubiri" sau vreți să retrăiți momentul "Fuga din Rai", "Vara promisă" sau "Rugă pentru părinți", sunteți așteptați la un concert în care veți regăsi atmosfera serilor de altădată și farmecul melodiilor folk atemporale!

Ștefan Hruşcă şi-a început parcursul artistic în 1981, când a devenit membru al legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de numai trei ani, între 1981 și 1984, a susținut peste o mie de concerte în toată țara, vocea sa caldă fiind o alinare pentru inimile românilor din toate colțurile țării. Cu timbrul său vocal unic, candoarea inconfundabilă și o prezență marcată de simplitate, Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiți folkiști din România.

Printre albumele sale celebre se numără "Rugă pentru părinți" (1984), "Urare pentru îndrăgostiți" (1986), "Fostele iubiri" (1995), "Balade speciale" (2007), precum și îndrăgitele sale discuri de colinde și cântece maramureșene, spun organizatorii evenimentului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004931 (s)