News Flash:

Motiv de bucurie pentru polițiștii din cadrul IPJ Timiș

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș și-a deschis porțile luni, cu ocazia împlinirii a 202 ani de la înființare Poliției Române

26 Martie 2024
127 Vizualizari | 0 Comentarii

Ieri s-au împlinit 202 ani de la legalizarea funcționării instituției Poliției Române, iar cu această ocazie, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș și-a deschis porțile.

Zeci de copii din școlile și grădinițele din Timișoara au participat luni la evenimentul "Ziua Porților Deschise". Cu un entuziasm palpabil, au asistat la demonstrațiile de intervenție ale polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și la exercițiile de dresaj canin prezentate de Grupa Canină.

„Pentru instituția noastră această zi are un motiv în plus de bucurie, întrucât cu prilejul Zilei Poliției Române, I.P.J. Timiș a primit o distincție deosebită și anume Placheta de onoare a Poliției Române pentru merite deosebite în activitatea desfășurată. Această recunoaștere vine în urma eforturilor remarcabile ale echipei de polițiști, care și-au dedicat timpul și resursele pentru a asigura siguranța și ordinea în comunitatea noastră”, a declarat IPJ Timiș.

Polițiștii din Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din Biroul Siguranță Școlară au furnizat copiilor materiale informative și preventive, oferindu-le sfaturi utile pentru a evita să devină victime ale unor fapte de natură penală.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006621 (s)