News Flash:

Vrei să-ți faci un tatuaj?

Cinci artiști tatuatori din Timișoara urcă la bordul vaporului Pelicanului duminică, 24 martie

15 Martie 2024
108 Vizualizari | 0 Comentarii

Cinci artiști tatuatori din Timișoara se alătură duminică, 24 martie, echipajului vaporului Pelicanului pentru a realiza tatuaje mici celor interesați, în cadrul unei acțiuni caritabile.

Evenimentul „Ink the River!” va avea loc între orele 13:00 și 17:00, la bordul vasului Pelicanul, în cadrul proiectului „Ecluze pe Bega”. Participanții vor avea posibilitatea să aleagă dintre mai multe modele de tatuaje mici cu teme nautice (precum pelican, egretă, vasul Pelicanul, țestoasă sau ancoră), contra unei taxe unice de 150 de lei. Pentru a participa, cei interesați trebuie să se programeze în prealabil completând un formular disponibil.

Toți banii strânși vor fi donați Centrului Copii și Zâne, o organizație non-profit care oferă programe terapeutice și servicii de recuperare timpurie pentru copii.

De asemenea, „Ink the River!” marchează peste 70 de ani de spirit liber și artă corporală, inspirată de moștenirea lui Norman Collins, cunoscut sub pseudonimul Sailor Jerry. Participanții vor avea ocazia să experimenteze aromele romului Sailor Jerry, aducând un omagiu subculturii unice pe care acesta a creat-o.

Această acțiune servește ca preambul pentru „Timișoara International Tattoo Convention”, un eveniment ce reunește artiști tatuatori din întreaga Europă și care va avea loc între 12 și 14 aprilie la Iulius Town Timișoara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004676 (s)