News Flash:

Excursie din bani publici. Primaria Timisoara cheltuieste 7.000 de euro ca sa trimita angajati si consilieri in Germania

5 Mai 2022
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria

Anul acesta, se implinesc 30 de ani de la semnarea Acordului de infratire dintre municipiul Timisoara si orasul Karlsruhe din Germania. Municipalitatea va trimite zece reprezentanti in orasul german ca sa participe la evenimentul aniversar dedicat implinirii a trei decenii de la semnarea acordului de infratire.

 
In acest sens, alesii locali au votat, joi, un proiect de hotarare, alocand suma de 35.200 lei, adica 7.000 de euro, de la bugetul local in vederea participarii la eveniment.

La Karlsruhe vor merge, in perioada 6-9 mai, consilierii locali Emanuel David de la USR si Dan Diaconu de la PNL, alaturi de opt angajati ai Primariei Timisoara, in frunte cu viceprimarul Ruben Latcau.


Comoara descoperita la renovarea unui conac in Franta
Primaria orasului Karlsruhe va asigura cazarea si masa pentru membrii delegatiei pe durata sederii, iar Primaria Timisoara va suporta costurile ocazionate de transportul delegatiei (cu avionul), diurne, asigurari de calatorie, achizitia de cadouri si materiale de promovare si alte cheltuieli necesare participarii la eveniment.

„Pentru acoperirea cheltuielilor necesare participarii la evenimentul aniversar organizat la Karlsruhe, s-a estimat ca va fi necesara suma de 35.200 lei, dupa cum urmeaza: transport: 25.000 lei; diurna: 4.500 lei; asigurare de calatorie: 1.000 lei; cadouri si materiale de promovare: 3.000 de lei si alte cheltuieli neprevazute (5%): aproximativ 1.700 de lei”, se arata in proiectul de hotarare votat, joi, de consilierii municipali.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003861 (s)