News Flash:

Acoperisul Liceului Shakespeare din Timisoara va fi reparat. Ajutor de la Institutul National al Patrimoniului

4 Mai 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Shakespeare

Primaria Timisoara primeste de la Institutul National al Patrimoniului 100.000 de lei pentru reabilitarea acoperisului Liceului Shakespeare. In total sunt necesari 400.000 de lei doar pentru acoperis, Primaria acoperind restul cheltuielilor in valoare de 300.000 de lei.
 
 
„Au fost finantate mai multe proiecte locale, prin Timbrul de Monumente Istorice, de Institutul National de Patrimoniu. Noi am depus un proiect pe finantare maxima de 100.000 de lei pentru a ne ajuta la cofinantarea unui proiect mai mare de reabilitare a acoperisului Liceului Shakespeare. Liceul are nevoie de reabilitare temeinica. Incepem cu acoperisul, care costa 400.000 de lei. Primaria Timisoara acopera restul cheltuielilor necesare reabilitarii acoperisului, in valoare totala de 300.000 de lei.

Cu interventia la acoperisul liceului se opreste degradarea cladirii, ca sa nu se infiltreze apa in structura sa”, au transmis pentru Tion reprezentantii Primariei Timisoara.

La Liceul Teoretic „William Shakespeare” din Timisoara au existat probleme si in iarna, fiind o cladire cu instalatii vechi. A fost una dintre scolile racordate la Colterm, la care elevii nu au putut merge la ore din cauza frigului din clase.

In ultima saptamana, cei de la Primaria Timisoara au depus patru proiecte pentru a obtine finantare prin POR-Programul Operational Regional: amenajarea zonei Kuncz, strazile Aviatorilor, Satu Mare si Zefirului, reabilitarea termica a cladirii Gradinitei PP nr. 6, de pe str. Tepes Voda (Ismail), reabilitare si etajare la Scoala Gimnaziala nr.15 si reparatii la cladirea de pe str. Stefan Cel Mare, nr.34, in zona Traian.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)