News Flash:

Dorian Popa este la intrecere cu domnisoarele. Cati bani a cheltuit vloggerul, pana acum, pentru a se tuna

3 Mai 2022
556 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa le face concurenta serioasa femeilor preocupate de aspectul fizic. Iubitul lui Babs s-a uitat de multe ori in oglinda si, acolo unde nu i-a placut ce vede, a retusat. Dorian a trecut de multe ori pragul medicului estetician si, la cat de mult este preocupat de aspectul fizic, sigur nu se va opri aici.


Dorian Popa este printre primele persoane de la noi din tara care au apelat la fatete dentare. Atunci, vloggerul s-a confruntat cu un mare val de critici si inca mai exista persoane care cred ca Dorian si-a pus „gresie” in gura. Modelul lui a fost urmat de multe vedete care au vrut sa aiba un zambet uimitor si perfect. 


Dupa ce a rezolvat dantura, Dorian Popa a apelat si la implant de par. Nu unul, ci doua, caci a supus interventiei estetice si barba. Pe langa toate acestea, se mai adauga si operatia de conturare a barbiei care nu a fost deloc una ieftina. Pentru toate aceste mici sau mari retusuri, Dorian a scos din buzunare, potrivir celor de la click.ro, nici mai mult, nici mai putin de 50.000 de euro.


„Interventia a durat 4 ore. Prefer sa previn in loc sa ajung in situatia in care sa repar. Am umplut un pic tamplele si mi-am facut conturul mult dorit inca de mic... o frunte din aia dreapta ca sa pot sa port parul scurt si sa arate senzational”, a povestit Dorian, la acel moment, pe InstaStory.
„In ceea ce priveste mandibula, vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibula mai puternica, mai masculina. O sa facem putin botox in jurul ochilor, foarte discret la frunte, sa estompam, o sa si ridicam, fara sa avem pometi de papusica. O sa dam putin volum”, a completat Dorian Popa.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004529 (s)