News Flash:

Timisoara, in topul celor mai silitoare municipii la Recensamant. Fritz indeamna cetatenii sa se autorecenzeze

5 Mai 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
recensamant

Timisoara se numara printre municipiile cu cele mai multe chestionare completate deja. Pana in prezent, 81.000 de timisoreni s-au autorecenzat. Primarul ii indeamna pe cetateni la autorecenzare: „Indiferent ce alte pacate aveti, va rog sa va autorecenzati, primiti o zi libera!".
 
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, este de parere ca pentru Romania va fi o surpriza trista acest recensamant deoarece populatia a scazut.

Recensamantul este o obligatie legala, afirma edilul orasului. Daca nu ne auto-recenzam pana la jumatatea acestei luni, vom primi acasa vizita unui recenzor.


Noi scumpiri - Alimentele pentru care romanii vor plati mai mult
Pana acum, 81.000 de timisoreni s-au autorecenzat, ceea ce inseamna 30% din populatia pe care Institutul National de Statistica o acorda orasului nostru. Timisoara se afla in Top 3 municipii la capitolul autorecenzare.

„Desi stim bine ca Timisoara si zona metropolitana sunt in crestere, e absolut crucial sa obtinem cifre cat de bune, realiste si mari posibil, sa nu ne trezim ca pe hartie pierdem o mare parte din populatie. Nu este legat de niciun sistem la Finante, Politie sau Evidenta Populatiei. Indiferent ce alte pacate aveti, va rog sa va autorecenzati, primiti o zi libera”, le-a transmis Dominic Fritz timisorenilor.

Va reamintim, 15 mai este ultima zi in care se mai poate face autorecenzarea on-line sau asistata. Cetatenii angajati care se autorecenzeaza primesc o zi libera, platita. Cine refuza sa participe la Recensamant sau ofera date eronate poate fi amendat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005764 (s)