News Flash:

Elena Merisoreanu, avansuri din partea lui Stefan Banica. „Punea mana pe mine, zicea sa ne vedem”

2 Februarie 2022
827 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu este una dintre artistele care nu mai au nevoie de prezentari. Artista a trait la viata ei mii de experiente care merita povestite de fiecare data. Recent, artista si-a amintit de una dintre intamplarile care puteau sa-i schimbe viata. 

Elena Merisoreanu a ajuns in punctul in care nu se mai ascunde de nimic. Artista isi asuma totul si da din casa detalii pe care fanii ei nu le stiau pana acum. Recent, artista a fost invitata in cadrul unei emisiuni TV unde a povestit, pentru prima data ce fel de relatie a existat intre ea si Stefan Banica, tatal lui Stefan Banica Jr.

Ambii erau in perioada tineretii cand lui Stefan Banica i s-au aprins calcaiele dupa ea. Arista a povestit totul cu lux de amanunte. Desi, altele, in locul ei nu at fi stat prea mult pe ganduri, Elena Merisoareanu considera ca a luat decizia potrivita atunci cand nu a raspuns deloc avansurilor facute. Cantareata era casatorita, insa actorul nu a tinut cont de acest lucru si ii facea avansuri, insa artista l-a refuzat desi ii placea felul in care arata.

„Eram intr-un turneu in Israel. Eram cu regretata Gabi Lunca si a venit ca invitat sambata si duminica Stefan Banica, seniorul. Daca nu s-a tinut dupa capul meu… Altii chiar credeau ca suntem impreuna. Era pedant, elegant, cu mult bun simt. Punea mana pe mine. Zicea sa ne vedem. Hai sa ne jucam un joc. S-a terminat frumos, fara nimic'', a marturisit Elena Merisoreanu, in cadrul unei emisiuni TV.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004499 (s)