News Flash:

A inceput razboiul intre sotia lui CRBL si Andreea Tonciu. „Oamenii stiu cine este Tonciu”

2 Februarie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Inainte de marea eliminare a Andreei Tonciu, spiritele s-au incins in Republica Dominicana. Bruneta este foarte vocala si nu se fereste sa puna lucrurilor pe nume, dar se pare ca orice nas isi are nasul. CRBL, caci el este cel care a intrat in conflic direct cu ea, nu a menajat-o deloc pe bruneta. Din contra, CRBL a jignit-o și a injurat-o pe vedeta, iar asta i-a pus capac Andreei.

Andreea Tonciu a venit in tara si a decis sa spuna lucrurilor pe nume. Vedeta nu s-a ferit sa dea din casa si sa prezinte adevarata fata a colegilor ei. Toti cei care au urmarit competitia stiu ca Tonciu a aruncat cu vorbe grele la adresa lui CBRL si invers. In scandalulul dintre ei doi au intervenit si familiile de acasa. Sotul si mama Andreei au fost primii care au luat atitudine la adresa cantaretului.

„CRBL e un badaran. Eu sunt curioasa cum se poarta acasa cu sotia si copilul ei. El a fost singurul care tipa ca nu ii e dor de copil si de sotie. CRBL mai avea putin si ma batea. Are un suflet rau”, a marturisit Andreea Tonciu.

Dupa aceste afirmatii, Elena, sotia lui CRBL a simtit ca este cazul sa isi apere sotul si a sarit la atac.

„Este parerea ei, parerile sunt impartite, nu am ce sa comentez. Oamenii simt, oamenii vad, oamenii voteaza.Oamenii stiu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenti nu a fost dus cu forta acolo, fiecare a ales, a decis, si-a asumat.

Sunt imuna la capitolul asta. Stiu ce am acasa, suntem de 15 ani impreuna, adica nu e ca si cum vine cineva si-mi spune, stiu ce am vazut si eu la TV”, a declarat Elena, sotia lui CRBL.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004674 (s)