News Flash:

Cine este barbatul care o sustine din umbra pe Anamaria Prodan

2 Februarie 2022
649 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Asa cum era de asteptat, Anamaria Prodan este inconjurata doar de oameni puternici si potenti financiar. In timp ce este extrem de vizibila, atat in presa, cat si in media, la polul opus se afla unul dintre pilonii de baza ai carierei sale de succes. Este vorba despre un barbat care este destul de discret cu apartiile publice, dar care muta muntii din loc pentru Anamaria.

Nu multa lume stie ca Anamaria Prodan este sustinuta de mai multi ani din umbra de un barbat care se fereste pe cat posibil de luminile reflectoarelor. Este vorba despre nimeni altul decat Moise Olariu, cel care ii este si fin Anamariei Prodan. Moise Olariu, zis si Boxi, a facut senzatie la deschiderea unui club de fite din Timisoara.

A fost show de zile mari in clubul din Timisoara si, desi a scos sume de-a dreptul impresionante din buzunar, finul sexy impresarei parea sa fie mai relaxat ca niciodata. Cu toate acestea, finul Anamariei Prodan se mandreste cu o sotie superba si cu o fiica care le seamana amandurora de minune. Laura, partenera de viata a lui Moise Olariu, are o relatie extrem de apropiata si speciala cu Anamaria Prodan., informeaza SpyNews.

Sexy impresara i-a respectat mereu dorinta lui Moise si, drept dovada nici ea nu il expune prea mult pe celebrul om de afaceri. Anamaria Prodan a declarat de multe ori ca are putini prieteni, dar aceia pe care ii are, ii sunt extrem de apropiati si a pastrat mereu legatura cu ei de-a lungul anilor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007928 (s)