News Flash:

Aranjarea mesei: Tips&tricks;pentru a organiza o cină de neuitat

2 Februarie 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
pic

În organizarea unei cine pentru prieteni sau diferiți invitați, trebuie să iei în considerare mai mulți factori. În general, o cina formala implică mai multe feluri de mâncare și, implicit, mai multă veselă, tacâmuri, etc.

<!--[if gte vml 1]>

Cum să lași o impresie plăcută

Știm cu toții că orice compliment este binevenit, dar sunt și mai impresionante atunci când sunt surprinse din greșeală, ca de exemplu surprinzând o conversație între doi invitați, atunci când aduci ceva nou la masă.

Impresia cea mai bună o lași atunci când arăți că ești pregătit pentru tot sau pentru orice situație. Atunci:

●       Asigură-te că ai mereu rezerve pentru orice pregătești. Fie un fel de mâncare extra în cazul în care apare cineva cu vreo alergie serioasă, fie șervete de masă extra călcate și pregătite, fie vreun remediu pentru o pată spontana în cazul căreia e mai bine să acționezi pe loc.

●       Alege un playlist cu o varietate mai mare de genuri. Fie să se regăsească ceva pentru fiecare, fie să stârnească unele conversații între invitați. Exista diverse aplicații pe care le poți folosi pentru asta.

●       Lumina difuză. Alege mai multe lumânări de diferite mărimi și așeză-le strategic, pentru a lumina întreaga încăpere.

●       Pregătește în avans niște subiecte care ar putea fi interesante de adus în discuție pentru mai mulți dintre invitați.

Ce face diferența în aranjarea mesei

1. Aranjamente voluminoase

Chiar dacă pare că pot ocupa prea mult spațiu, unele aranjamente mai mari pot avea un impact vizual mult mai puternic și plăcut. Două sau trei aranjamente mai mari pot completa tot esteticul mesei și se pot complimenta bine cu vesela. Acestea pot include flori proaspete, flori uscate, crenguțe de brad, diferite globuri, etc.

2. Axează-te pe eleganță

Cum faci asta? Prin alegerea unor pahare care să exprime eleganța la prima vedere. Un exemplu bun este selecția de Cristal Bohemia care prezintă o selecție largă de unde poți alege câte ceva pentru fiecare tip de eveniment. Cu orice cristal din aceasta selecție, masa ta va fi una mai spectaculoasă instant. Aranjareamesei.ro pune la dispoziția ta una dintre cele mai frumoase selecții.

3. Etichete cu numele la masă

Ia de pe cap grija tuturor de a decide cum să se așeze și pregătește niște cartonașe personalizate cu numele fiecăruia, pe care le poți așeza lângă fiecare aranjament.

4. Mici atenții la plecare

O petrecere rămâne și mai mult în memoria invitaților atunci când pleacă acasă și cu o mică atenție. Acestea nu trebuie sa fie ceva foarte costisitor și sunt chiar mai apreciate când sunt făcute de gazdă. Acestea pot fi chiar o varianta mini a desertului pe care sa o poată savura mai târziu sau pe care o pot împărți cu alții, o tentativă a gazdei de a face un lichior de ouă de casă sau niște mini aranjamente de masă pregătite în avans, în cazul în care dorește vreun musafir să organizeze ceva similar.

Musafirii tăi cu siguranță voi fi plăcut impresionați de gazda lor iar ei își vor dori mai mult ca sigur ca mai participe la un eveniment organizat de tine.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004576 (s)