News Flash:

Are planuri mari

Echipa Timișul Șag vrea să treacă la alt nivel

1 Mai 2023
417 Vizualizari | 0 Comentarii


Echipa de fotbal Timișul Șag, care face parte din liga de elită a județului Timiș (Divizia D), intenționează să avanseze la un nivel superior. După o campanie de transferuri reușită în această primăvară, echipa și-a alcătuit o bancă tehnică de înaltă calitate, cu scopul de a lupta pentru primul loc și, de ce nu, pentru promovarea în sezonul următor.

Pe banca tehnică a fost adus un fost fotbalist internațional, care va fi asistat de un tehnician cu o reputație solidă în fotbalul românesc.

„Sportul este folositor societății pentru că asigură exemple vii de performanţă. Investițiile noastre în infrastructura sportivă trebuie susținute prin implicarea profesioniștilor. Astfel, consolidam tradiția noastră in sport prin aducerea la echipa SC Timișul Șag a două personalități sportive. Noul nostru antrenor principal, Srdjan Luchin, fost jucător de top al unor echipe fanion ale României şi Banatului ( Steaua, Dinamo, CFR Cluj şi Poli Timisoara, etc) şi 11 selecții în Nationala de Fotbal a României, se alătură eforturilor noastre pentru a construi un club cu care să ne mândrim şi care să devină un reper pentru tinerii ce doresc să faca performanţă sportivă.

Alături de noi, în postură de consilier tehnic, vine şi Ciprian Urican, om cu o vastă experiență de-a lungul carierei profesioniste de peste 20 de ani. Antrenor Licenţa PRO UEFA, a studiat modul de operare al unor cluburi profesioniste de top cum sunt Ajax Amsterdam și FC Barcelona, transpunând-le practic în antrenamentele și activitatea cluburilor la care a activat la toate nivelele: de la copii și juniori până la seniori profesioniști. Le urăm bun venit si succes!”, a transmis primarul din Şag, Flavius Roşu.

Timișul este una dintre echipele importante din actuala ediție a Ligii 4 și ocupă locul 6 în clasament. Este de menționat că echipa Şagul a intrat în circuitul echipei naționale începând cu anul trecut, iar pe terenul său din localitate au avut loc meciuri internaționale de juniori. În plus, în acest an, echipa va găzdui naționala feminină de juniori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005216 (s)