News Flash:

Victorie la rugby

SCM USV Timişoara a învins Universitatea Cluj în etapa a treia a Ligii Naţionale

14 Aprilie 2023
382 Vizualizari | 0 Comentarii

În etapa a treia a Ligii Naționale, echipa de rugby SCM USV Timișoara, din prima divizie, a învins Universitatea Cluj cu scorul de 47-10 (21-10). Meciul a fost dominat de timișoreni, care au reușit să se distanțeze decisiv spre finalul jocului.

Simionescu a deschis rapid scorul cu un eseu spectaculos, transformat de Alin Conache (7-0), iar apoi, mai multe greșeli în atac au făcut ca tabela să nu se modifice timp de câteva minute. Oaspeții au dat o replică bună în prima repriză, iar Mazăre a transformat o lovitură de pedeapsă (7-3). Tevita Manumua a pătruns în forță, în stilul său caracteristic, în terenul de țintă advers, marcând un eseu la colț, transformat de Conache (14-3). Ulterior, clujenii au insistat în jumătatea adversă și au reușit să înscrie un eseu prin Toma, Mazăre aducând punctele adiționale (14-10). Până la pauză, Silvanus a finalizat o acțiune bună pe treisferturi, încheind cu un eseu, iar Conache a stabilit scorul după primele 40 de minute, 21-10.

În repriza secundă, echipa gazdă a dominat, iar clujenii au căzut fizic și au primit și un cartonaș roșu, Mamut primind două cartonașe galbene. A. Conache, Necualu, Rupanu și Tique au reușit să înscrie eseuri pentru timișoreni, Conache transformând unul, iar Jipa două, pentru un scor final de 47-10 și o victorie cu bonus ofensiv pentru echipa gazdă.

Universitatea Cluj a încercat să răspundă cât a putut, dar a făcut multe greșeli din tușă, mai ales pe propria repunere, în timp ce echipa din Timișoara a avut o defensivă bine pusă la punct și o linie de treisferturi activă. A fost o victorie normală pentru timișoreni, a doua din două jocuri, iar săptămâna viitoare îi vor întâlni pe Steaua, tot pe teren propriu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004773 (s)