News Flash:

Convocare la lot

Jasmina Ciocoiu a fost chemată din nou la lotul naţional de kempo al României

19 Aprilie 2023
336 Vizualizari | 0 Comentarii

Tânăra sportivă Jasmina Ciocoiu, în vârstă de 17 ani și legitimată la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a primit a doua convocare la lotul național de kempo al României. Prima oară când a fost chemată, în luna mai a anului trecut, a reușit să obțină două medalii de bronz la probele knockdown și submission, în cadrul unei competiții desfășurate în Tunisia. De această dată, Jasmina Ciocoiu va reprezenta România la o competiție importantă de kempo, în Portugalia, în perioada 26-30 aprilie. Plecarea este programată duminică.

„Sunt onorată şi mândră că am fost convocată la lotul naţional de kempo pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial din Portugalia. Mulţumesc din suflet domnului Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, pentru încrederea acordată!”, a spus Jasmin Ciocoiu.

Pentru a se pregăti pentru competiția din Portugalia, Jasmina Ciocoiu s-a antrenat alături de tatăl său, Marius Ciocoiu, și de Cristian Stoenescu. Sportiva în vârstă de 17 ani, legitimată la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, deține trei titluri de campioană mondială la kick-boxing. Aceste performanțe notabile au fost obținute în anii 2019, când a câștigat o medalie de aur, și 2021, când a câștigat două medalii de aur.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005987 (s)