News Flash:

UTA are un nou antrenor

Mircea Rednic va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de marți

25 Aprilie 2023
312 Vizualizari | 0 Comentarii

Antrenorul Mircea Rednic a fost numit antrenor principal al echipei UTA, după ce s-a ajuns la un acord între conducerea clubului și acesta. Predecesorul său, Laszlo Balint, și-a reziliat contractul cu echipa. Rednic va începe activitatea sa la UTA începând de marți și va avea un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

„Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, transmite UTA.

„În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun – chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, a mai transmis clubul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007295 (s)