News Flash:

Performanță răsplătită

Doi jucători emblematici ai echipei de rugby au fost răsplătiți cu titlul „Sportiv de înaltă performanță”

28 Aprilie 2023
365 Vizualizari | 0 Comentarii


Recent, doi jucători reprezentativi ai echipei noastre de rugby au primit titlul de "Sportiv de Înaltă Performanță". Această distincție este o recunoaștere a performanțelor impresionante pe care cei doi rugbiști le-au obținut de-a lungul carierei lor. Eugen Căpățînă (36 de ani) și Lucian Mureșan (28 de ani) au reprezentat cu mândrie Timișoara și România în ultimul deceniu, aducând acasă titluri naționale și Cupe ale României în tricoul alb-violet, participând la Cupa Mondială și câștigând titluri europene sub tricolor.

„Este un sentiment aparte să primesc această distincție, mai mult decât o mare mândrie. Mă bucur că am reușit să-mi fac familia și coechipierii mândri de mine, dar nu aș fi reușit fără sprijinul colegilor de aici și de la echipa națională. Printre cele mai frumoase amintiri sunt tripla din 2015, Campionat-Cupă-Cupa Ligii, și participarea în cupele continentale, dar și titlul european câștigat cu națională României. Nici nu pot să descriu ce am simțit în 2016 când am jucat cu Stade Francais, în Challenge Cup. Aveam 19 ani, mă pregăteam de Bacalaureat și eu jucam titular împotriva francezilor. A fost superb!”, a afirmat Lucian Mureșan.

Căpățînă și Mureșan au primit titlul de "Sportiv de Înaltă Performanță" prin Ordinul 134/2023 al ministrului sportului, Carol-Eduard Novak. Această decizie a fost luată în urma referatului întocmit de Direcția Generală pentru Sport.

„Căpă” și „Muri” pregătesc meciul din etapa a V-a a Ligii Naționale, cu Steaua, în deplasare, duelul singurelor echipe neînvinse în actuala ediție de campionat. „Și ei au trei victorii, și noi avem trei victorii, va fi un meci decisiv. Noi ne dorim să dăm și de această dată totul pe teren. Nu avem ce pierde, mergem acolo să câștigăm”, a concluziomat Lucian Mureșan.

Meciul de vineri, 28 aprilie, care va avea loc în Ghencea, va începe la ora 18.15 și va fi transmis în direct pe Prima Sport 2.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006242 (s)