News Flash:

Meci important la Cluj

”Generația de Aur” a României, în frunte cu Gheorghe Hagi și Gică Popescu, va juca un meci demonstrativ, la Cluj

21 Aprilie 2023
363 Vizualizari | 0 Comentarii


La Cluj va avea loc un meci demonstrativ între ”Generația de Aur” a României, reprezentată de jucători celebri precum Gheorghe Hagi și Gică Popescu, și echipa Galatasaray Legends. Evenimentul va avea loc în data de 2 iunie, în cadrul Sports Festival.

”Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României și Galatasaray Istanbul, unde m-am simțit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special și abia aștept să îl împărtășesc cu fanii fotbalului din România”, a spus Gheorghe Hagi.

Gheorghe Popescu: ”Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România și Galatasaray și să contribui astfel, împreună cu foștii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatorul cutremur care pe mine personal m-a marcat profund. Pasiunea cu care noi, membri ai Generației de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, și pasiunea asta încă e aprinsă, sperăm să fie inspirație pentru noile generații”.

Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival: ”Ne bucurăm să găzduim din nou la Cluj legende ale fotbalului mondial. Am muncit mult în ultimele luni alături de domnii Hagi și Popescu pentru a putea parafa acest eveniment, astfel că este o mare onoare să îi avem prezenți alături de multe alte nume mari. I-am avut alături de noi și în prima ediție Sports Festival, alături de Barcelona Legends. Anul acesta, ne pregătim de un alt demonstrativ de excepție cu Galatasaray, o echipă care a scris istorie nu doar pentru Turcia, ci pentru întreaga lume și care a arătat că orice vis este posibil”.

Clubul de fotbal Galatasaray, fondat în 1905, a făcut istorie în 2000, când a câștigat Cupa și Super Cupa UEFA, devenind prima echipă turcă care a obținut această performanță. În sezonul 1999-2000, Galatasaray a avut o echipă impresionantă care a câștigat și campionatul și cupa din Turcia, alături de Cupa UEFA. Această echipă este acum cunoscută sub numele de Legendele Galatasaray, iar fanii fotbalului din Cluj vor avea ocazia să o vadă într-un meci demonstrativ împotriva echipei Generația de Aur a României, condusă de Gheorghe Hagi și Gică Popescu.

Gheorghe Hagi, golgheterul all-time al Naționalei României, a marcat 78 de goluri pentru Galatasaray în cele 167 de meciuri jucate în competițiile europene și naționale. A fost un lider pe teren, iubit de fani și de colegii de echipă. Gică Popescu, la rândul său, a fost un lider puternic în teren și a marcat 19 goluri în cele 119 meciuri jucate pentru Galatasaray, inclusiv penalty-ul decisiv în finala Cupei UEFA din 2000 împotriva celor de la Arsenal.

Încasările obținute de Galatasaray din acest eveniment organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizațiile care ajută victimele calamităților.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005770 (s)