News Flash:

Leii din Banat continuă parcursul din Liga Națională

SCM Ohma Mozzart Bet Timisoara va juca cu CSO Voluntari

26 Aprilie 2023
327 Vizualizari | 0 Comentarii

După ce au pierdut în prelungiri împotriva echipei din Oradea, SCM Timișoara va continua competiția în Grupa locurilor 5-8 din Liga Națională. Următorul lor adversar va fi CSO Voluntari, care a pierdut cu 3-2 împotriva echipei CSU Sibiu.

Confruntarea dintre cele două echipe va fi organizată după sistemul "două din trei" și va avea loc conform următorului program:

CSO Voluntari - SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara (miercuri, 26 aprilie, ora 18:30)SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara - CSO Voluntari (30 aprilie, ora 18:00)

Dacă va fi necesar, va avea loc un al treilea meci, CSO Voluntari - SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara (3 mai).

„Am ieșit cu capul sus din sfertul de finală cu Oradea, am arătat că suntem o echipă bună și intrăm cu capul sus și în confruntările cu echipa din Voluntari. Vom da totul pe teren și în continuare și vom încerca să obținem un loc cât mai bun. Nu există nicio presiune în acest moment, niciun obiectiv impus, ci doar vrem să vedem evoluții bune. Tinerii au prins multe minute în cel mai recent meci cu Oradea și ar putea avea noi șanse în meciurile care urmează”, a afirmat Sergiu Pașca, manager SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

În prima fază a Campionatului (Conferința B a Ligii Naționale), cele două echipe s-au întâlnit deja de două ori, iar echipa din Ilfov a câștigat ambele meciuri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)