News Flash:

Early booking 2018! De ce e bine sa-ti rezervi vacanta din timp?

2 Noiembrie 2017
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
vacanta in paradis

S-au lansat pachetele de vacanta pentru sezonul 2018, in special cele de vara, care sunt cele mai asteptate de noi toti. Si odata cu aceste pachete, incep si reducerile early booking (reduceri timpurii). Iti recomand sa tii cont de ele, daca vrei sa beneficiezi de tarife cat mai bune,dar si de o gama variata de hoteluri si destinatii pentru vacantele tale!
Ce inseamna Early booking pentru vacanta ta?

Intrebarea este importanta pentru ca ne ajuta pe fiecare dintre noi sa putem lua decizii corecte in alegerea vacantelor pe care ni le dorim si la care ne gandim un an intreg. Si mai ales sa st procentul de reducere al pachetului turistic.

Ideea ofertelor early booking este: cumperi din timp, cu 4-5-6 luni inainte si beneficiezi de reduceri intre 10-35% din valoarea standard a pachetului turistic.
 

Care este perioada acestor reduceri?

Sunt 4 praguri importante:

primul este valabil pentru rezervari pana la 31.12.
al doilea prag este valabil pentru rezervari pana la 31.01. Primele doua praguri ofera, in general, cele mai mari reduceri, de pana la 35%.
al treilea prag este valabil pentru rezervari pana la 28.02
si cel de-al patru prag are valabilitate pana la 31.03.
Toate aceste informatii au caracter general si se pot modifica/prelungi in functie de oferta fiecarui hotel/pachet in parte.

 

De ce sa cumperi pachete de vacanta cu early booking?

Primul motiv deja l-am prezentat, si anume reducerile semnificative. In afara de acest motiv principal, mai sunt si altele, pe care, din experienta mea, le consider la fel de importante. De exemplu:

Poti alege din toata gama de hoteluri existente pentru fiecare destinatie de vacanta.
Odata cu apropierea de perioada concediilor, cele mai bune hoteluri care ofera servicii bune si foarte bune, se ocupa primele. Si bineinteles, raman disponibile cele mediocre pentru care, chiar daca platesti un tarif avantajos, serviciile oferite sunt dezamagitoare.

 

Ai mai mult timp la dispozitie pentru a studia pachetele de vacanta si de a-ti alege varianta pe care ti-o doresti. Plus ca ai timp destul sa te documentezi despre destinatia aleasa, hotelul unde te vei caza si orice alte informatii care te vor ajuta sa ai o vacanta reusita.
 

Iti poti programa din timp vacanta, astfel ca stii exact cand si unde mergi. In plus, scapi de o grija si stii sigur ce planuri vei avea in anul care vine.
 

Cu rezervari early booking reusesti sa economisesti o suma bunicica.  Cu atat mai mult daca sunteti o familie mai mare sau un grup de prieteni.
 

Bine de stiut!

In general, pachetele cu reduceri early booking nu permit modificari si anulari ulterioare. In acest caz, iti recomand asigurarile storno, pe care le poti incheia odata cu pachetul de vacanta. Plus ca majoritatea pachetelor au deja incluse in tarif aceste asigurari.

 

Care sunt destinatiile de vacanta cu pachete early booking pentru vara 2018?

Este intrebarea mea preferata pentru ca pot sa iti ofer raspunsuri variate, in functie de preferinte: Grecia, Spania, Turcia, Italia, Portugalia, Cipru

Si lista continua!

Iar pachetele charter avion, spre destinatiile mentionate, sunt optiunile mele preferate de vacanta de vara.

Asta spun si turistii pentru ca:

zborurile sunt directe, fara escale
ai incluse bagajele de cala si taxele de aeroport
toate hotelurile si serviciile acestora sunt verificate
ti se ofera transfer aeroport-hotel-aeroport
ai asistenta turistica pe toata perioada vacantei
asigurarile medicale si storno sunt incluse in majoritate pachetelor

sursa: ancapavel.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005938 (s)