News Flash:

Anunt important despre permisele de conducere. Masura a intrat in vigoare de la 1 noiembrie

2 Noiembrie 2017
933 Vizualizari | 0 Comentarii
permis

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va trimite, incepand de miercuri, 1 noiembrie, permisele de conducere emise de serviciile din Capitala si judetul Ilfov la domiciliul cetatenilor, prin Posta.

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca aceasta optiune este deja disponibila la nivelul celorlalte judete ale tarii, scrie realitatea.net.

Citeste si: Programul de lucru de la RAR Iasi a suferit o modificare importanta

"Solicitantii vor primi inscrisuri doveditoare inlocuitoare cu drept de circulatie, permisele de conducere urmand a fi trimise la adresa mentionata in termen de doua zile lucratoare. Persoanele care nu doresc sa primeasca documentul prin curier au optiunea de a-l ridica personal. Masura se va aplica si in cazul candidatilor declarati ”ADMIS” la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, fara a mai fi necesar ca acestia sa se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor", a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI), prin intermediul unui comunicat de presa.

In cazul in care livrarea nu poate fi realizata prin serviciul de curierat, permisul de conducere va putea fi ridicat ulterior de la sediul celor doua servicii publice comunitare, din soseaua Pipera, nr. 49, sectorul 2, Municipiul Bucuresti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009563 (s)