News Flash:

Impiegatul de miscare care a observat fumul ce iesea din trenul incarcat cu nitrat, premiat de CFR

1 Noiembrie 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
tren
Impiegatul de miscare, ce a oprit in Prahova trenul incarcat cu nitrat de amoniu, dupa ce a observat ca dintr-un vagon iese fum, va fi premiat de CFR.
Potrivit CFR Infrastructura, impiegatul de miscare din statia Comarnic Ilie Serban a oprit trenul de marfa incarcat cu nitrat de amoniu, dupa ce a observat o degajare de fum cand trenul tranzita statia.
”La trecerea trenului prin statia Comarnic am observat o degajare de fum la un boghiu. Am luat imediat legatura cu mecanicul, prin statie si i-am spus sa opreasca trenul. Garnitura s-a oprit intre statiile Comarnic si Campina, in apropiere de halta Breaza. Dupa ce a verificat trenul, mecanicul mi-a confirmat degajarea de fum. Am pus imediat mana pe telefon si am sunat la 112, apoi mi-am anuntat sefii ierarhici”, a spus angajatul CFR.
”Ilie Serban, impiegat de miscare din anul 1992, va fi premiat de CFR SA, conform prevederilor CCM, pentru indeplinirea cu maxima responsabilitate si la timp a sarcinilor de serviciu”, arata CFR Infrastructura.
Un vagon al unui tren incarcat cu nitrat de amoniu a luat foc, marti, fiind oprit intre statiile Comarnic si Campina pentru interventia ISU. Zeci de persoane au fost evacuate, iar dupa cateva ore incendiul a fost lichidat. Pompierii din Prahova au stabilit ca trenul marfar incarcat cu nitrat de amoniu a luat foc din cauza unor scantei de la sabotii prin franare, care au aprins podeaua din lemn.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006844 (s)