News Flash:

A fost inaugurat zborul care leaga Timisoara de 300 de orase din intreaga lume

2 Noiembrie 2017
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
lufthansa
Aeroportul Timisoara va avea, incepand din aceasta luna, zboruri zilnice spre unul dintre principalele aeroporturi europene de conexiune intercontinentala. Este vorba despre Frankfurt-am-Main, de unde se poate zbura mai departe spre nu mai putin de 300 de alte destinatii!
Din 29 octombrie, compania Lufthansa va opera zboruri zilnice de la Timisoara catre Frankfurt-am-Main si invers. „Unul dintre cele mai importante obiective a fost asigurarea unei legaturi care sa ofere cetatenilor din zona de vest a tarii posibilitatea de a calatori rapid, eficient si in siguranta, nu doar in principalele regiuni si capitale europene, ci catre diferite destinatii de pe celelalte continente. Incepand cu 29 octombrie, Lufthansa va deschide o cursa regulata cu frecventa zilnica, pe ruta Timisoara – Frankfurt-am-Main si retur, operata cu aeronava de tip Embraer 190”, transmit cei de la AIT.
 
Aeroportul Frankfurt-am-Main a avut, in 2016, 60 de milioane de pasageri inregistrati si este atat aeroportul numarul 1 al Germaniei si principala baza a companiei Lufthansa, cat si aeroportul legat direct cu cele mai multe destinatii internationale. Frankfurt-am-Main International Airport conduce detasat in topul mondial, cu aproximativ 300 de destinatii curente deservite prin curse regulate. Veti putea astfel, sa beneficiati mai usor, prin curse regulate, de zboruri catre destinatii exotice precum Maldive, Republica Dominicana, Jamaica, Barbados, Trinidad – Tobago, Seychelles sau Mauritius. Durata zborului intre Timisoara si Frankfurt este de aproximativ 2 ore iar timpul de transfer mediu este de inca 2 ore.
 
De unde se poate zbura de la Frankfurt-am-Main
Saint Petersburg, Moscova, Dubai, Doha, Teheran, Riyadh, Abu Dhabi, Cape Town, Johannesburg, Cairo, Marrakesh, Addis Ababa, Nairobi, Bangkok, Seoul, Taipei, Hanoi, Singapore, Hong Kong, Tokio, Osaka, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Mumbai, Montreal, Toronto, Calgary, Vancouver, Seattle, Detroit, Chicago, Boston, New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Orlando, Miami, Las Vegas, Dallas, Houston, Havana, Panama, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Buenos Aires, Bogota
 

aeroportul frankfurt-am-main
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006904 (s)