News Flash:

Directia Sanitara constata tot mai multe nereguli la depozitarea alimentelor si efectueaza controale in judet

6 Septembrie 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
mancare

Inspectorii sanitari din cadrul DSVSA Timis au gasit din nou nereguli la pastrarea alimentelor si chiar produse expirate la controalele efectuate la fast-fooduri, cantine, restaurante si in pietele din judet. S-au dat avertismente si amenzi de 20.000 de lei.
 
 
Controalele celor de la Directia Sanitara Veterinara Timis au avut loc in perioada 30 august – 3 septembrie, in Timisoara si in judet. In urma celor 14 verificari, inspectorii sanitari au constat probleme la depozitarea alimentelor, produse expirate sau etichete gresite.

Concret au fost controlate sapte supermarketuri, iar unul dintre ele a primit un avertisment pentru pastrarea pungilor de bomboane cu termen de valabilitate depasit in alt spatiu decat in cel special amenajat. Un restaurant a primit un avertisment, iar la un fast-food au fost constatate conditii de depozitare necorespunzatoare a produselor alimentare, iar produsele erau vandute si pastrate cu incalcarea normelor sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor.

S-au mai efectuate controale la doua piete agroalimentare, o cantina si doua puncte la vanzatori ambulanti. La cele doua din urma au fost aplicate amenzi in valoare de 20.000 de lei pentru ca s-au constatat conditii de depozitare necorespunzatoare a produselor alimentare si produse alimentare etichetate necorespunzator.

Cei de la DSVSA nu au facut publice numele locurilor cu probleme, insa spun ca vor continua controalele. Activitatea este suspendata de indata ce inspectorii aplica amenzi si constata nereguli.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006506 (s)