News Flash:

Ambrozie de doi metri pe Drumul Boilor. Primaria reia santierul, dar mai are de obtinut ceva terenuri

5 Septembrie 2021
406 Vizualizari | 0 Comentarii
ambrozie

Ambrozie cat casa pe Drumul Boilor, atrag atentia locuitorii din Mosnita. Santierul parasit inca de pe vremea fostei administratii va fi reluat in curand, sustine viceprimarul Ruben Latcau. Edilul spune ca primaria mai trebuie sa primeasca unele terenuri pentru a finaliza lucrarile, dar si-ar dori ca pana in iarna sa fie deja un prim strat de asfalt pe soseaua ce leaga Timisoara de Mosnita.
 
 
„Se potriveste denumirea ca o manusa. Ambrozia cat casa si trotuarele pline de balarii”, semnaleaza un locuitor din Mosnita, pe grupul de Facebook cu acelasi nume. Oamenii spun ca au depus sesizare la primarie, dar „se pare ca e pierduta printre dosarele cu sina”.

Si fostul viceprimar al Timisoarei, Dan Diaconu, critica actuala administratie pe Facebook. Fostul edil, acum consilier local, le transmite celor din primarie sa le fie rusine.

Au trecut mai bine de doi ani de cand se lucreaza la Drumul Boilor, o sosea noua care ar trebui sa lege Timisoara de Mosnita. Au fost multe probleme pe santier, iar lucrarile au fost sistate. S-a asteptat mult dupa exproprieri, iar nici in ziua de astazi nu ar fi la primarie tot terenul pe care urma sa fie amenajata soseaua. Acolo lucreaza Super Construct, in baza unui contract de 16,38 milioane de lei. Santierul va fi reluat, dar nu se stie clar cand.

„Am avut vineri dimineata o discutie cu Super Construct. Acolo era o constructie pe teren, chiar unde trebuia sa vina drumul. Am primit acceptul proprietarului sa o demolam, o sa incepem demolarea probabil saptamana viitoare sau cealalta”, ne-a declarat viceprimarul Ruben Latcau.

Edilul spune ca alti sapte proprietari trebuie sa-si cedeze terenurile primariei, dar acest lucru se va intampla dupa demolarea constructiei, pentru ca „e batuta in cuie donatia”.

„Intentia mea este sa reluam lucrarile luna aceasta. Mai sunt vreo doua-trei luni de lucru, nu vreau sa intram cu el in iarna asa, macar un prim strat de asfalt sa avem”, ne-a mai declarat Ruben Latcau.

In zona se lucreaza deja si la intersectia Drumului Boilor cu Centura Timisoara Sud, de care autoritatile au uitat si pe care au reusit abia anul acesta sa o includa in proiectul CNAIR pentru centura, potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)