News Flash:

Joi, 2 septembrie a avut loc Gala pentru personalul medical din linia intai in lupta cu Covid-19

2 Septembrie 2021
804 Vizualizari | 0 Comentarii
Gala medici

Alianta Vestului pentru Sanatate Publica si Casa Regala a Romaniei a organizat un eveniment dedicat medicilor din linia I in lupta cu Covid-19. Aceasta va avea loc pe Domeniul Regal de la Savarsin. Personalul medical a fost premiat, iar oamenii si-au impartasi experientele din aceasta perioada.
 
Alianta Vestului pentru Sanatate Publica, formata din Directiile de Sanatate Publica Judetene Arad, Hunedoara si Timis, si Casa Regala a Romaniei a organizat evenimentul „Gala Recunostintei Medicale”. Acesta a fost dedicat tuturor celor care s-au aflat in prima linie a luptei impotriva virusului SARS-CoV-2, de la inceputul pandemiei si pana in prezent – reprezentanti ai autoritatilor judetene, personal medical din cadrul Serviciilor Judetene de Ambulanta, din spitale, laboratoare, centre de vaccinare si reprezentanti ai directiilor de sanatate publica judetene.

„Evenimentul se doreste a fi unul de suflet pentru suflet, o exprimare a recunostintei autoritatilor si responsabililor din sistemul sanitar fata de cei care au trudit neincetat in slujba sanatatii noastre. In cadrul galei se vor prezenta povesti emotionante, traite de oameni care au infruntat momente dificile in aceasta perioada si vor fi acordate premii personalului medical”, transmit reprezentantii DSP Timis.

Evenimentul a avut loc joi, 2 septembrie, la Domeniul Regal de la Savarsin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006829 (s)