News Flash:

Doi tineri si un copil de 9 ani, raniti intr-un accident rutier. Soferul a intrat cu masina intr-un cap de pod

5 Septembrie 2021
400 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Accident grav, in Timis, duminica dupa-amiaza. Doi tineri si un copil au fost raniti, dupa ce barbatul aflat la volan a intrat cu autoturismul intr-un cap de pod.
 
 
Soferul de 25 de ani conducea dinspre Pischia, inspre Fibis. La un moment dat a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod. Atat el, cat si femeia in varsta de 28 de ani aflata pe scaunul din treaba, dar si un copil de 9 ani, au fost raniti si transportati la spital.

„Un barbat in varsta de 25 de ani a condus un autoturism dinspre localitatea Pischia, inspre localitatea Fibis, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un cap de pod, rasturnandu-se pe un camp agricol. In urma impactului au rezultat trei victime, respectiv soferul in varsta de 25 de ani, o femeie in varsta de 28 de ani si un minor in varsta de 9 ani, pasageri in autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, transmite IPJ Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)